Showbiz

#video #barbat #lap dance #miley cyrus

Miley Cyrus executa un lap dance in poala unui barbat de 45 de ani (VIDEO)

Pe la Hollywood a inceput sa circule de cateva  zile o inregistrare care o surprinde pe tanara Mily Cyrus dansand provocator cu un cunoscut producator de film, Adam Shankman, scrie popcrunch.com.

Inregistrarea a fost facuta de un oaspete de la petrecerea care a avut loc anul trecut dupa incheierea filmarilor la drama The Last Song, noul film in care joaca Miley Cyrus. In materialul video, Miley poate fi vazuta cum danseaza lasciv in poala lui Shankman (45 de ani), producatorul filmului The Last Song.

Problema cea mare nu ar fi ca Miley da dovada in ultima vreme de un comportament cam licentios, ci faptul ca artista, care nu a implinit inca 18 ani, a executat lap dance -ul in fata unei audiente formate atat din adulti, cat si din copii cu parinti. Unora li s-a parut atat de nepotrivit comportamentul lui Miley, incat si-au luat odraslele pe sus si au parasit mai devreme petrecerea.

Se pare ca Miley Cyrus nu mai suporta eticheta de adolescenta cuminte si vrea cu incapatanare sa-si dovedeasca talentul de stripteuza. Anul trecut, la premiile Teen Choice , Miley a performat un dans la bara in fata unui public format in mare parte din adolescenti, iar saptamana trecuta a lansat videoclipului sugestivei piese "Can’t Be Tamed" in care cantareata pare sa fie un mix intre Lady GaGa si Britney Spears.

Iata aici inregistrarea cu Miley Cyrus acordandu-i lui Adam Shankman un lap dance:

Sursa video: tmz.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea