Showbiz

#miley cyrus #alcool #spania

Miley Cyrus, criticata pentru ca a baut alcool in Spania

Miley Cyrus si-a socat fanii tineri saptamana trecuta, dupa ce a fost fotografiata consumand bauturi alcoolice in Spania.

Cantareata in varsta de 17 ani a atras critici dupa ce a fost fotografiata cu o sticla de bere in timpul calatoriei la Madrid, unde a cantat la MTV Europe Music Awards .

Varsta legala la care tinerii pot consuma alcool este de 18 ani in Spania, dar tinerii pot consuma "anumite" bauturi alcolice incepand cu varsta de 16 ani.

Situatia este diferita in SUA, unde fanii lui Miley Cyrus trebuie sa astepte pana implinesc 21 de ani pentru a consuma alcool legal.

Miley Cyrus a fost criticata de fani, dar si de James E. Copple, directorul International Institute for Alcohol Awareness .

"Tinerii care o vad ca pe un model ar putea imita acelasi comportament si s-ar putea imbata, punandu-si siguranta in pericol", a declarat Copple pentru TMZ.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea