Showbiz

#miley cyrus #lindsay logan #chace crawford

Miley Cyrus, considerata o influenta proasta de catre adolescenti

Miley Cyrus este considerata de adolescenti vedeta cu cea mai proasta influenta, potrivit unui sondaj realizat de site-ul JSYK.com.

Cantareata a iesit pe locul fruntas pentru al doilea an la rand in sondajul realizat de site-ul JSYK.com, destinat utilizatorilor cu varsta intre noua si cincisprezece ani.

Cei peste 99.000 de copii si adolescentii au votat-o in mod covarsitor (58%) pe Miley Cyrus ca vedeta cu cea mai proasta influenta in 2010.

In topul realizat de adolescenti au mai fost incluse demi lovato si Lindsay Lohan, care au foat amandoua in centre de dezintoxicare anul trecut, Kanye West si chace crawford, actorul din Gossip Girl , care a fost arestat in urma cu cateva luni pentru posesie de marijuana.

Miley Cyrus a fost fotografiata anul trecut band bere in Spania inainte de majorat si fumand de la un bong, instrument folosit de obicei pentru consumul de marijuana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea