Showbiz

#pop #rock #miley cyrus #jonas brothers #muzica #colaborare #single #pass it on #melodie #disney

Miley Cyrus colaboreaza cu fostul iubit, Nick Jonas

Miley Cyrus colaboreaza cu Jonas Brothers pentru o noua melodie ce se va intitula „ Pass It On ”, relateaza E! Online.

Pentru inregistrarea acestei piese, despre care se vorbeste ca ar fi o versiune Disney pentru „ We Are the World ”, au pus umarul mai multe vedete.

„Pass It On” a fost compusa de Adam Anders si Nikki Hassman, cei care au realizat si melodia „Hoedown Throwdown”, inclusa pe coloana sonora a lungmetrajului „ Hannah Montana: The Movie ”.

Conform aceleasi surse, E! Online, „Pass It On” va beneficia si de un videoclip, pentru care se vor incepe filmarile maine, 4 aprilie.

Acest single presupune de altfel si o prima colaborare intre artista Miley Cyrus si celebrii frati Jonas, de la despartirea acesteia de Nick Jonas .

"Toata lumea crede ca eu si Jonas Brothers nu ne intelegem, dar de fapt Nick imi este acum un foarte bun prieten. Vorbim mult, iar el este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei", a precizat Miley Cyrus referitu-se la relatia cu fostul ei iubit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea