Showbiz

#pop #rock #miley cyrus #sexy #scandal

Miley Cyrus - circ si pupaturi lesbi intr-un club gay

Miley Cyrus (17 ani) si-a socat din nou fanii dupa show-ul incendiar sustinut in weekend intr-un club de gay din Londra, scrie starpulse.com. Miley a urcat pe scena imbracata cu o rochie scurta si mulata, purtand un tricou Union Jack.

A simulat un pupic lesbi cu una dintre dansatoarele sale, apoi si-a scos tricoul, publicul descoperind o mini-rochie, cu abdomenul gol si fara cateva bucati de material textil in jurul coapselor. Si ca tot meniul sa fie complet, cantareata si-a aratat lenjeria in timp ce dansa provocator.

Mai tarziu, Miley Cyrus a incercat sa dreaga busuiocul, scriind pe blogul sau ca nu a "gresit cu nimic", pentru ca nu atinge efectiv buzele dansatoarei in timpul dansului: "Pe cuvant ca nu o sarut... adevarul e ca nu am gresit cu nimic, am urcat pe scena si mi-am vazut de treaba, care este sa imi dau silinta sa fac spectacol cat de bine pot... terminati cu prostiile! Nu s-a intamplat nimic."

Credit foto : starpulse.com 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea