Showbiz

#miley cyrus #scandal #droguri #iarba

Miley Cyrus a fumat iarba cu prietenii sai

Miley Cyrus este din nou in atentia presei de scandal, dupa ce zilele trecute a aparut pe  Internet un filmulet in care aceasta fumeaza plante halucinogene alaturi de prietenii ei.

Imaginile au fost filmate in luna noiembrie, dupa ce vedeta serialului Hannah Montana a implinit  18 ani. In filmuletul respectiv, Miley Cyrus rade incontinuu, dupa ce a tras fumuri dintr-un “bong”, un fel de pipa cu rezervor de sticla.

La un moment dat, vedeta il confunda pe unul dintre amicii sai cu Liam Hemsworth , fostul sau iubit: “Ohh, imi pierd mintile. Incep sa fac o calatorie ciudata. Asta e cumva sosia lui Liam , dar ce naiba? E cumva iubitul meu? Dumnezeule, seamana atat de bine cu Liam”.

Se pare ca Miley Cyrus s-a “binedispus” cu ” salvia divinorum”, o planta cunoscuta pentru efectele sale psihoactive. Consumul acesteia este interzis in California.

Scandalul l-a instristat pe Billy Ray Cyrus, tatal artistei, care spune ca este depasit de situatie. "Imi pare rau. Nu am stiut nimic pana acum. Sunt foarte trist. Situatia asta ma depaseste", a postat acesta pe contul sau de Twitter.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea