Showbiz

#orientare sexuala #muzica #mika #pop

Mika a avut o viata secreta

a dezvaluit ca a avut o viata secreta in adolescenta , pentru ca era confuz in ceea ce priveste orientarea sa sexuala, relateaza music-news.com.

Cantaretul a mai declarat ca a avut multe relatii si ca a facut si multe greseli in adolescenta.

"In adolescenta credeam ca totul este posibil, ca pot face orice. Eram destul de timid, insa aveam si o viata secreta. Am facut multe greseli", a declarat Mika pentru revista Observer Music.

"Am avut parte si de respingeri in relatiile mele si am avut numeroase relatii pe care le credeam serioase sau care erau doar in imaginatia mea. Nu am avut probleme psihice, cum ar crede toata lumea, insa am facut lucruri pe care nu trebuia sa le fac, ca orice adolescent ", a continuat cantaretul.

"La un moemnt dat insa m-am gandit "Cine sunt? Ce fel de adult voi deveni si ce asteapta parintii mei de la mine? Cu cine trebuie sa am o relatie si cu cine nu?, a mai declarat Mika.

Cantaretul a mai declarat si ca are o fobie fata de bani, pentru ca in copilarie familia sa era foarte saraca.

"Cand eram mic ne mutam tot timpul, in diferite locuri. Pentru ca in marea majoritatea a timpului eram saraci, am dezvoltat o frica fata de bani. Cred ca lucrurile cu adevarat valoroase nu ar trebuie sa coste foarte mult", a adaugat Mika.
 
Mika - Grace Kelly :
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea