Showbiz

#catalin josan #mihai sturzu #dansez pentru tine #concurs #monden #alte-genuri #dance #pop

Mihai Sturzu (Hi-Q), eliminat din concursul “Dansez pentru tine"

Perechea Mihai Sturzu (Hi-Q) – Felicia Sarbu a fost eliminata vineri seara din concursul “Dansez pentru tine”, pierzand duelul cu perechea Catalin Josan-Andreea Stanescu. Mihai ( foto ) si Felicia nu au parasit competitia cu mana goala, ei primind un premiu de consolare de 1500 de euro.

Catalin si Andreea vor avea parte de duel si in aceasta saptamana, de data aceasta ei urmand sa se lupte cu Claudia Cream si Adrian Filote . Din pacate, Claudia a renuntat la participarea la concursul "Dansez pentru tine", din cauza durerilor pe care le are in urma fisurarii unei coaste. Claudia urmeaza  sa fie inlocuita de Miki.

Catalin Josan se tine de promisiunea facuta inainte de duelul cu Mihai si Felicia si se va supune “pedepsei” alese de fanii sai. Astfel, in urma voturilor exprimate pe site-ul sau, fanii au decis ca artistul va gati pentru copiii dintr-un centru de plasament .
 
“Voi reveni in cursul acestei saptamani cu informatii despre data si centrul de plasament in care voi merge sa gatesc, intai trebuie sa vad ce program de repetitii avem”, a declarat Catalin.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea