Showbiz

#alte-genuri #muzica #mihai margineanu

Mihai Margineanu ne canta de "Pe sub norii de hartie"

mihai margineanu lanseaza un nou album. Acesta se intituleaza „ Pe sub norii de hartie ” si va iesi pe piata pe 19 noiembrie 2009.

Evenimentul va fi marcat de un concert, organizat la Sala Palatului din Bucuresti, pe 19 noiembrie. Spectacolul va incepe la ora 19.30. In deschidere, va incalzi spiritele trupa de percutie braziliana TIMBA. Amfitrionii evenimentului vor fi traznitii de la "Dimineata devreme", Razvan si Dani.

Tichetele pentru concertul Mihai Margineanu din 19 noiembrie vor fi puse in vanzare pe 19 octombrie, la preturi cuprinse intre 30 si 150 lei.

Margineanu a scos deja primul single de pe noul material discografic „Pe sub norii de hartie”. Acesta se intituleaza „Melci, Scoici, Raci, Craci” si videoclipul poate fi vizionat putin mai jos.

La 37 de ani, Mihai Margineanu nu a ezitat sa debuteze in muzica. Si a reusit s-o faca cu brio, devenind rapid cunoscut sub numele de scena, imprumutat de la una dintre piesele sale de rezistenta, "Gore din Chitila ".

Nu are un stil muzical definit, ci canta " cantece vechi romanesti", din care nu are de gand sa traiasca, muzica fiind pentru el doar un hobby.

Artistul si-a castigat fanii prin piesele deja celebra cum ar fi: „Ce mult te-am iubit Paraschivo”, „Ma iubeste femeile”, „Gore din Chitila” sau „Daina mucles”. A scos 2 albume pana in prezent, „Gore din Chitila” si „Si ingeri beau vin”, pregatindu-se acum sa il lanseze si pe cel de-al 3-lea.

Mihai Margineanu - Melci, Scoici, Raci, Craci

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea