Showbiz

#dance #mihai #florin #anya #muzica #videoclip #single #album #2009 #hi q

Mihai de la Hi-Q: „Cum facem o piesa noua, cum ii facem clip si o lansam”

Hi-Q au fost prezenti aseara la show-ul lui Maruta pentru a interpreta, in premiera, noul  single intitulat „Altcineva”.

Si asta nu e tot, se pare ca Florin, Anya si Mihai pregatesc fanilor multe surprize pentru anul 2009. Acestia isi vor lansa dupa sarbatori noul album care va fi promovat intens. Cum se va proceda? Simplu, fiecare piesa de pe acest nou material discografic va fi tratata ca un single si va beneficia de un videoclip.

Dupa cum a spus si Mihai Sturza in emisiunea lui Maruta, „cum facem o piesa noua , cum ii facem clip si o lansam”, fanii Hi-Q se vor putea bucura in 2009 de cel putin 10 videoclipuri ale indragitei trupe.

In plus, pe acest disc va fi inclusa o piesa in limba engleza, prima din cariera celor 3. „Whole again” este compusa de Silviu Paduraru si promite sa aibe cate putin din fiecare: dragoste, melancolie, parfum de iarna si un ritm ispititor.

Pentru noul material discografic, baietii de la Hi-Q au colaborat cu Silviu Paduraru, Play & Win, David Deejay , Dan Griober (Unu`), Agresiv si Emil Lassaria .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea