Showbiz

#the wrestler #wrestlemania 25 #mickey rourke #iron man 2 #chris jericho #wrestling

Mickey Rourke vs. Chris Jericho - in ring la Wrestlemania 25

Actorul Mickey Rourke a urcat in ring la gala Wrestlemania 25 unde l-a infruntat pe luptatorul profesionist Chris Jericho , in ciuda clauzei contracutale semnata pentru filmul Iron Man 2, care ii interzicea acest lucru, scrie accesshollywood.com.

Mickey Rourke a declarat cu cateva ore inaintea evenimentului: "Din cauza unor clauze contractuale, deoarece voi juca in filmul Iron Man 2, nu voi putea sa lupt in ring cu Jericho ".

Rourke nu a rezistat vorbelor luptatorului si a urcat in ring, unde l-a trantit la podea pe Chris - unul dintre cei mai cunoscuti luptatori de wrestling.

Mickey Rourke si Chris Jericho se aflau in conflict de cateva saptamani bune, cand Jericho i-a insultat pe prietenii actorului, niste legende ale wrestling-ului.

Cea de-a 25-a editie a galei Wrestlemania a avut loc in orasul Houston, din statul Texas.

Cariera lui Mickey Rourke, intrata intr-un con de umbra in ultimul deceniu, a fost resuscitata anul trecut prin interpretarea rolului Randy “The Ram” Robinson in filmul lui Darren Aronofsky - The Wrestler. Pentru acest rol, Rourke a fost nominalizat la Oscar si premiat cu Globul de Aur.

Urmareste trailerul filmului The Wrestler

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea