Showbiz

#the wrestler #trofeu #bafta #valiza #pantofi #mickey rourke

Mickey Rourke si drama celor 36 de kg de pantofi

Nu numai femeile au adevarate drama legate de alegerea pantofilor. Actorul Mickey Rourke i-a lasat cu gura cascata pe angajatii aeroportului Heathrow din Londra dupa ce a fost “prins” cu o valiza plina cu 36 de kg de pantofi , scrie FemaleFirst.

Rourke, care zbura pe ruta Londra - New York a fost nevoit sa-si refaca bagajele, deoarece valiza cu 36 de kg de pantofi depasea limita de greutate cu 4 kg. “A fost foarte ciudat sa asistam la scena . 36 de kg de pantofi e cam mult, mai ales pentru un barbat. Te-ai astepta la un lucru ca asta de la Victoria Beckham, dar nu de la un tip dur ca Mickey Rourke”, a spus unul dintre angajatii aeroportului pentru cotidianul britanic Sunday Mirror.

Actorul american, care se intorcea in SUA dupa o sedere de opt zile in capitala Marii Britanii, s-a adaptat repede la vremea din insula. “Era foarte frig afara si el era incaltat cu o pereche de pantofi de vara fara ciorapi. Iar cele 40 de perechi de pantofi din valiza erau foarte asemanatoare cu cele pe care le purta deja” a mai comentat aceeasi sursa.

Mickey Rourke a fost prezent la Londra pentru a asista la gala decernarii Premiilor BAFTA unde a castigat trofeul pentru “cel mai bun actor” pentru rolul sau din The Wrestler.

Urmareste trailerul filmului The Wrestler.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea