Showbiz

#the wrestler #box #operatii estetice #mickey rourke

Mickey Rourke regreta ca si-a facut operatii estetice

Mickey Rourke , castigator al unui Glob de Aur si nominalizat la Oscar pentru rolul din The Wrestler , recunoaste ca nu a ales un chirurg plastician potrivit pentru a-si “repara” fata. Din contra, actorul arata mai ciudat decat inainte de a apela la chirurgia estetica, scrie entertainment.aol.ca.

Rourke a inceput sa boxeze ca profesionist in 1991 dupa ce cariera sa la Hollywood s-a prabusit ca urmare a nenumaratelor scandaluri in care actorul fusese implicat. Acum starul declara ca toate operatiile estetice pe care le-a suferit au fost pentru a corecta urmele ranilor produse pe vremea cand boxa.

“Am recurs la operatii estetice din cauza urmelor lasate de box, dar nu am ales medical potrivit sa-mi repare fata”, a spus Mickey Rourke.

Actorul in varsta de 56 de ani a suferit o serie intreaga de rani in ringul de box, insa Mickey sustine ca nimic nu se compara cu “efectele secundare” ale acestui sport. “Mi-am spart nasul de doua ori. Am suferit cinci operatii numai la nas si mi l-au reconstruit cu o bucata de cartilaj luata de la ureche. A fost una dintre cele mai dureroase operatii, insa nu a fost mai rea decat hemoroizii”, a povestit Mickey Rourke.

Acesta a renuntat in cele din urma la box dupa ce a fost sfatuit sa inceteze din cauza unor probleme neurologice .

Urmareste trailerul filmului The Wrestler.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea