Showbiz

#mickey mouse #walt disney #cleric #siria #desene animate

Mickey Mouse este un soldat al Satanei

Un sirian care locuieste in Arabia Saudita a emis de curand o lege, pe canalul Al-Majd, impotriva soricelului , personajul lui Walt , relateaza telegraph.co.uk.

Aceasta lege a starnit o avalansa de reactii, mai ales in presa internationala, fiind considerata o regula deplasata.

In Arabia Saudita , numeroase voci s-au ridicat impotriva deciziei de al interzice pe soricel, pe motiv ca legea va discredita sauditii.

Sheikh Muhammad Munajid a mai declarat in urma cu doua saptamani ca Mouse este "un soldat al Satanei" si ca pateaza tot ce atinge.

In aceiasi declaratie, clericul, un fost diplomat al ambasadei saudite in Washingtn DC, a mai precizat ca toti soarecii de casa trebuiesc omorati, inclusiv dublurile lor animate.

"Chiar si creaturile care sunt repulsive prin natura, logica si potrivit legii islamice, s-au transformat in fiinte minunate, iubite de copii. Mickey Mouse a devenit un personaj incantator, chiar daca, potrivit legii islamice, Mickey Mouse ar trebui ucis", a afirmat clericul.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la , din 1940

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea