Showbiz

#alte-genuri #monden #scandal #vuvuzela #mick jagger #rolling stones

Mick Jagger, enervat de vuvuzela lui Leonardo DiCaprio

Mick Jagger , solistul de la Rolling Stones, a ramas fara cuvinte dupa ce actorul Leonardo DiCaprio a inceput sa sufle cu putere intr-o vuvuzela , celebrul instrument folosit pe stadioane.

Cei doi urmareau impreuna meciul Germania-Argentina, din sferturile de finala ale Cupei Mondiale din Africa de Sud, scrie gigwise.com.

Leonardo DiCaprio a scos la un moment dat o vuvuzela in care a suflat, parca pentru a fi solidar cu miile de suporteri de pe stadion.

Sunetul neplacut al vuvuzelei l-a suparat pe Mick Jagger, care era insotit si de fiul sau Lucas. Jagger si-a acoperit cu mana urechea stanga, incercand sa mai atenueze putin din galagia facuta de trambita lui Leonardo DiCaprio.

Vuvuzela, instrumentul originar chiar din Africa de Sud, a castigat numerosi fani in timpul acestui campionat mondial.

In schimb, organizatorii festivalului T in The Park din Scotia, programat sa aiba loc in perioada 9-11 iulie 2010, nu sunt incantati de popularul instrument, accesul cu vuvuzele la acest festival fiind strict interzis.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea