Showbiz

#brokeback mountain #heath ledger #michelle williams

Michelle Williams vrea sa faca un film despre Heath Ledger

Actrita michelle williams, fosta partenera de viata a regretatului Heath Ledger , vrea sa faca un film despre viata actorului pentru ca fiica lor, in varsta de aproape trei ani, sa vada cine era cu adevarat tatal sau.

Williams a fost devastata la aflarea vestii ca fostul ei logodnic , Heath Ledger, a fost gasit mort, in ianuarie, in apartamentul sau, dupa o supradoza accidentala de medicamente. Actrita vrea ca prietenii si actorii alaturi cu care Ledger a lucrat sa isi impartaseasca povestile despre el, pentru ca fiica lor, Matilda , sa poata vedea mai tarziu cine a fost cu adevarat tatal sau.

"Este foarte important pentru Michelle sa faca asta. I se rupe inima cand se gandeste ca Matilda era atat de tanara cand Heath a murit si este greu sa aiba amintiri cu el. Vrea sa ii pastreze spiritul viu prin ceva ce Matilda poate pretui pentru intreaga viata", a declarat o sursa apropiata actritei.

Heath Ledger si Michelle Williams s-au cunoscut pe platourile de filmare de la Brokeback Mountain, in 2004, iar Matilda s-a nascut in octombrie 2005. Cei doi actori s-au despartit in septembrie 2007.

Trailer Brokeback Mountain



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea