Showbiz

#pop #michael jackson #monden #adoptie #copil

Michael Jackson vrea sa adopte un copil

Michael Jackson isi doreste inca un copil. “King of Pop” intentioneaza sa adopte un copil in timpul sederii sale in Marea Britanie, sedere prilejuita de cele 50 de concerte programate sa aiba loc in perioada 8 iulie 2009 - 9 februarie 2010 la O2 Arena din Londra.

“Inainte de concertele sale a spus ca vrea sa-si petreaca cel putin 3 saptamani in Marea Britanie, pentru a se obisnui cu fusul oras si pentru a explora tara. In aceasta perioada doreste sa aiba intalniri in vederea adoptiei”, a declarat o sursa apropiata cantaretului pentru ziarul britanic Sunday Express.

“Inca nu a precizat  daca vrea baiat sau fata, ci doar ca ar fi bine pentru familie sa aiba un (o) alt (a) frate sau sora”, a adaugat aceeasi sursa.

Michael Jackson are deja 3 copii : Prince (11 ani), Paris Katherine (10 ani) si Prince Michael (5 ani). Prince si Paris Katherine provin in urma casniciei cu sora medicala Deborah Rowe. In ceea ce  priveste mama mezinului Prince Michael, identitatea acesteia a ramans deocamdata o mare enigma .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea