Showbiz

#pop #monden #michael jackson #intalnire secreta #pamela anderson

Michael Jackson se intalneste cu Pamela Anderson

 
Michael Jackson si   Pamela Anderson se intalnesc pe ascuns, au declarat surse din anturajul vedetelor pentru Daily Mirror.

Intalnirele celor doi ar fi avut loc la Hotelul Shutters din Malibu Beach. Pentru a inlatura orice suspiciune, Pamela si Michael au sosit pe rand.

”Pareau ca se simt in largul lor unul cu altul. Au vorbit despre aniversarea de 50 de ani a lui Michael, despre noul sau album si despre copii”, a declarat pentru Daily Mirror o sursa care a dorit sa-si pastreze anonimatul.

Casa de discuri Sony BMG a lansat pe 22 august un album compilatie intitulat “King of Pop”, pentru a celebra ziua de nastere a lui Michael. Elementul de noutate este acela ca tracklistul albumului a fost votat chiar de fanii artistului. Materialul contine pe langa marile succese ale lui Michael Jackson si melodii rare, material nelansat pana acum precum si un megamix realizat de producatorul Jason Nevins.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea