Showbiz

#pop #michael jackson #deshumat #proces #doctor #conrad murray

Michael Jackson, o posibila deshumare?

Michael Jackson ar putea fi deshumat in urma solicitarii avocatilor doctorului Conrad Murray , acuzat de omor involuntar, scrie thesun.co.uk.

In urma unor noi teste medicale , avocatii vor sa dovedeasca faptul ca Michael a murit din cauza altor medicamente, altele decat cele administrate de Conrad Murray. Ipoteza ar fi ca organismul lui Michael Jackson a cedat, fiind slabit dupa ani de abuzuri de injectii si pastile.

Ed Chernoff, unul dintre avocatii lui Conrad Murray, a obtinut deja o prima victorie, primind aprobarea de a se efectua noi teste pe tesuturile congelate, care au fost prelevate din corpul cantaretului.

Saptamana trecuta, Curtea Superioara din Los Angeles a decis ca audierile preliminare in procesul Michael Jackson vor incepe pe data de 4 ianuarie 2011 . In urma acestor audieri se va stabili daca medicul Conrad Murray va putea fi judecat pentru moartea cantaretului.

Citeste si

Procesul Michael Jackson: Audierile preliminare incep in ianuarie 2011

Medicul lui Michael Jackson, liber sa-si practice meseria

Michael Jackson - readus la viata pret de 10 minute

Doctorul lui Michael - arestat si acuzat de omor involuntar

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea