Showbiz

#regele pop #deces #pop #muzica #michael jackson

Michael Jackson intruchipat de Johnny Depp

Desi n-a trecut nicio luna de la moartea regelui pop, Michael Jackson , decedat pe 25 iunie 2009 , in cetatea filmului se vorbeste deja de un film despre viata acestuia, relateaza mtv.ro .

Ba mai mult de atat, producatorii studiourilor hollywoodiene care s-au gandit sa ecranizeze incredibila poveste a lui Michael Jackson, s-au oprit si asupra actorului potrivit sa-l interpreteze pe Michael in varianta „alba”. Acesta nu este nimeni altul decat Johnny Depp.

“Vom aborda aceasta poveste din unghiuri de vedere foarte variate. Vrem sa folosim si imagini de arhiva, cu Michael si familia lui, dar si imagini din concerte. Jamie Foxx este luat in considerare pentru varianta de culoare a lui Jackson si de asemenea a fost mentionat si numele lui Johnny Depp
, a declarat un reprezentat al casei de productie care planuieste demararea acestui proiect.

Cu toate acestea insa, Depp a afirmat ca momentan nu a fost contactat de nimeni pentru a i se propune acest „job”. Mai mult de atat, actorul a marturisit ca nicio clipa nu i-a trecut prin cap ca ar putea interpreta un asemenea personaj.

“Nu m-am gandit niciodata ca as putea sa dau viata unui asemenea personaj. Ba chiar cred ca cel mai potrivit actor sa interpreteze rolul lui Michael Jackson intr-un film e doar Michael Jackson, a concluzionat Johnny Depp.

living with michael jackson I (documentar)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea