Showbiz

#neverland #obiecte #manusa #licitatie #monden #michael jackson #pop

Michael Jackson, comert cu porti si manusi

 
In premiera, Michael Jackson va organiza personal o licitatie in care va scoate la vanzare o serie de obiecte personale , informeaza Reuters.

Lucrurile puse spre vanzare sunt extrem de ciudate ciudate, printre acestea gasindu-se si portile fermei sale din Neverland si o pereche de manusi pe care regele pop le-a purtat in aparitiile scenice din 1983.

In cadrul licitatiei organizate de Michael Jackson vor putea fi achizitionate inca 2000 de obiecte ce apartin legendarului cantaret.

Lucrurile Regelui Pop vor putea fi licitate personal cat si online, prin intermediul Auction Network, incepand cu data de 21 aprilie 2009 .

In 2005, tot in cadrul unei licitatii, o pereche de sosete albe apartinand lui Michael Jackson a fost vanduta cu 15.000 $, in timp ce, in 2006, o manusa similara cu cea pusa in vanzare acum, a fost achizitionata contra sumei de 35.000 $.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea