Showbiz

#pop #michael jackson #inedit #muzica #concert #monden #elefant #jungla #pasari #serpi #scena #arena 02 #londra

Michael Jackson calare pe elefant la concert

Michael Jackson, regele muzicii pop, a declarat ca vrea sa apara pe scena calare pe un elefant, cu ocazia celor 50 de concerte programate sa aiba loc la Londra.

Potrivit publicatiei The Mirror, starul pop ar fi cerut organizatorilor concertelor pe care acesta le va sustine la Arena O2 sa-i aduca o pantera, serpi, pasari tropicale si 3 maimute pentru tema junglei pe care vrea sa o puna in scena.

„Spera sa faca cel mai spectaculos show din toate timpurile. Pentru sectiunea cu jungla, Michael vrea sa calareasca un elefant african si sa fie urmat de pantere cu zgarzi din aur. Papagali si alte pasari vor zbura pe langa el. Daca totul merge conform planului, va fi senzational”, a precizat o sursa.

Mai mult, cantaretul in varsta de 50 ani spera sa convinga 100 de razboinici masai sa calatoreasca pana la Londra pentru a lua parte la show-ul pus in scena de el.

Surse din interior au dat de inteles insa ca managerii lui Jackson nu sunt deloc incantati de propunerile artistului, punand la socoteala costurile pe care le implica acest proiect.

Michael Jackson este insa hotarat sa faca ceva cu adevarat inedit. Pe langa ideea cu jungla, artistul doreste sa-i invite pe toti cei din distributia filmului „Harry Potter” la primul sau concert, fiind un mare fan al acestei pelicule. Mai mult decat atat, Michael este decis sa vina la concerte cu vaporul, urand celalalte mijloace de transport .  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea