Showbiz

#omer bhatti #fiu nelegitim #michael jackson

Michael Jackson avea un fiu nelegitim

Michael Jackson se pare ca mai are un fiu, de care lumea intreaga nu avea cunostinta. Zvonuri despre acest copil existau inca din 2004, cand petrecea foarte mult timp la ferma lui Michael Jackson, Neverland , informeaza Fox News.

Tanarul seamana foarte bine cu ca sofer", a mai declarat sursa.

Timp de aproape 10 ani, Omer a calatorit in toata lumea cu Michael Jackson. Exista fotografii cu cei doi in locuri precum Japonia, Polonia sau Asia. Cei doi faceau o pereche foarte asemanatoare. Omer, in varsta de 12 ani, avea parul lung si negru si era mulatru.

In februarie 2003, postul de televiziune NBC a transmis cateva imagini cu Omer care primise cateva cadouri de Craciun de la Michael Jackson, care era foarte afectuos cu baiatul.

Omer Bhatti este in prezent devastat de moartea prematura a parintelui sau. Tanarul de 24 de ani planuieste insa sa faca un test al ADN-ului, pentru a a afla odata pentru totdeauna daca este fiul natural al lui Michael Jackson.

"Moartea lui Michael a lasat multe intrebari pentru Omer, iar tanarul este foarte hotarat sa afle adevarul, daca megastarul a fost sau nu tatal sau. Omer este acum in doliu, insa cand se va linisti va face un test ADN . Pe baiat nu il intereseaza sutele de milioane de dolari ale lui Michael Jackson, vrea doar sa afle adevarul", a declarat o sursa pentru revista The Enquirer.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea