Showbiz

#analgezice #supradoza #a murit #michael jackson #muzica #pop

Michael Jackson a murit din cauza unei supradoze de analgezice

Michael Jackson a murit in urma unei injectii cu Demerol , un analgezic puternic, de care starul era dependent de cativa ani de zile, informeaza site-ul TMZ.com, care a publicat ieri primul stirea mortii cantaretului.

Un membru apropiat al familiei lui Michael Jackson a declarat pentru TMZ ca artistului i se facea zilnic o injectie cu Demerol, un analgezic puternic derivate din morfina. Lui Michael i-a fost administrate ieri o astfel de injectie in jurul orei 11.30 a.m. (21.30 p.m ora Romaniei) de catre medicul sau personal care, intre timp, a disparut.

Dupa administrarea injectiei, Michael Jackson a inceput sa respire din ce in ce mai greu si a intrat in coma profunda. Paramedicii sositi de urgenta la resedinta artistului au constatat ca acesta facuse stop cardiac si dupa 45 de minute de resuscitare , l-au transportat la UCLA Medical Center, unde medicii au pronuntat decesul dupa inca o ora de eforturi de resuscitare.

Brian Oxman, purtatorul de cuvant si avocatul familiei Jackson, a vorbit astazi despre dependenta de analgezice a megastarului si despre faptul ca familia se gandea sa-l interneze intr-un centru de dezintoxicare pentru a se trata.

Autopsia lui Michael Jackson va fi efectuata in cursul zilei de azi (vineri), insa rezultatele complete ale analizelor de sange nu vor fi disponibile decat peste cateva saptamani.

Intre timp, organizatorii celor 50 de concerte pe care Michael ar fi trebuit sa le sustina pe O2 Arena din Londra pana in martie 2010 risca datorii de peste 350 de milioane de dolari. Aproape 900.000 de bilete au fost vandute la cateva ore de la punerea lor in vanzare la jumatatea lunii martie, atingand un ritm record de 657 de bilete pe minut. Mii de bilete suplimentare au fost in vanzare chiar miercuri dimineata, precizeaza AFP.

Michael Jackson - Heal the World

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea