Showbiz

#rock #concert #metallica #bucuresti #sonisphere romania

Metallica a confundat Bucurestiul cu Budapesta

James Hetfield , solistul trupei Metallica , a avut un moment in care a uitat in ce oras se afla. Incidentul s-a intamplat sambata, 26 iunie, in timpul concertului sustinut de Metallica la Bucuresti, in cadrul festivalului Tuborg Green Fest presented by Sonisphere.

Hetfield a crezut pentru o clipa ca se afla in Budapesta, lucru care i-a suparat putin pe miile de fani adunati la Romexpo, care l-au corectat imediat.

Solistul de la Metallica si-a indreptat insa greseala, repetand cuvantul corect (Bucuresti) de cateva ori pe parcursul show-ului.

Concertul Metallica de la Bucuresti a fost urmarit de aproape 35000 de spectatori. Pe parcursul show-ului de peste doua ore, Metallica si-a incantat fanii cu piese clasice precum “ Master of puppets ”, “One”, “Seek and Destroy”, “Nothing Else Matters”, dar si melodii de pe “ Death Magnetic ”, cel mai nou album de studio semnat Metallica.

Foto : Petru Groza

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea