Showbiz

#urata #respinsa #dino de laurentis #king kong #meryl streep

Meryl Streep - prea urata pentru "King Kong"

Este cunoscut faptul ca la Hollywood frumusetea conteaza mai mult decat talentul, iar Meryl Streep a aflat acest lucru pe propria piele atunci cand a fost respinsa de catre producatorul Dino De Laurentis , pentru rolul principal feminin din filmul King Kong , informeaza FemaleFirst.

Producatorul italian a spus despre celebra actrita, dubla castigatoare a premiului Oscar ca "este prea urata pentru rol". De Laurentis i-a spus fiului sau, care organizase castingul, ca "este urata" si l-a certat pe acesta ca i-a adus-o la auditie.

Insa De Laurentis habar nu avea ca Meryl Streep intelegea italiana: "De Laurentis nu stia ca eu studiasem si absolvisem Italian 105. Cand i-am raspuns in italiana s-a uitat la mine ca si cum ar fi fost impuscat", si-a amintit actrita.

In cele din urma rolul din filmul King Kong din 1976 i-a revenit unei alte actrite americane : Jessica Lange.

Meryl Streep a primit anul acesta doua nominalizari la premiile globurile de aur 2009 pentru prestatiile sale din musical-ul Mamma Mia! si drama Doubt. Acesta din urma i-ar putea aduce lui Streep cea de-a 15-a nominalizare la premiile Oscar din 2009.

Urmareste trailerul filmului Doubt.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea