Showbiz

#mel gibson #oksana grigorieva #chirie #proces

Mel Gibson vrea ca fiica lui de 11 luni sa-i plateasca chirie!

Mel Gibson vrea chirie de la fosta lui iubita si fiica lor de 11 luni pentru ca le permite sa locuiasca in casa lui din Los Angeles.

Actorul si fosta sa iubita, oksana grigorieva, se afla in plin proces de custodie. Magistratii i-au impus lui Mel Gibson sa plateasca 20.000 de dolari pe luna pensie alimentara pentru fiica sa pana la decizia finala legata de cererea actorului.

Gibson nu a platit pana acum nici un ban, asteptand hotararea judecatoreasca care sa-i permita sa le ceara chirie fostei iubite si fetitei lui, Lucia.

"Mel nu a platit inca pensia alimentara stabilita prin ordin judecatoresc pentru ca vrea sa ia 6.000 de dolari pe luna pentru chirie de la Lucia, care nu a implinit inca un an. Ce fel de tata i-ar cere fiicei lui sa-i plateasca pentru ca locuieste in casa cu el?", a declarat o sursa apropiata, citata de RadarOnline.com

Avocata Oksanei este hotarata sa obtina plata pensiei alimentare de la actorul cu o avere de 600 milioane de dolari.

"Vom lupta pana Mel Gibson va plati si ultimul dolar din pensia alimentara stabilita de judecator", a declarat Lisa Bloom, avocata mamei micutei Lucia.

Mel si Oksana Grigorieva s-au despartit in primavara acestui an, cand rusoaica l-a acuzat pe actor ca a batut-o in timpul relatiei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea