Showbiz

#mel gibson #oksana grigorieva

Mel Gibson recunoaste ca a lovit-o pe Oksana

Mel Gibson a recunoscut ca a lovit -o pe fosta lui iubita Oksana Grigorieva, dar spune ca a facut acest lucru doar pentru a o proteja pe fiica lor, Lucia .

Gibson a negat pana acum acuzatiile potrivit carora ar fi lovit-o pe Oksana, cu care se judeca acum pentru custodia fiicei lor in varsta de un an.

Actorul a recunoscut insa ca a lovit-o pe oksana grigorieva atunci cand a devenit isterica.

Potrivit marturiei scrise a actorului, publicata de TMZ.com, Mel Gibson si-a lovit iubita in timpul unei certe in data de 6 ianuarie 2010.

Actorul in varsta de 54 de ani si-a lovit iubita deoarece aceasta o tinea pe Lucia in brate si o scutura.

"A inceput sa o miste pe Lucia din ce in ce mai tare, smucind-o dintr-o parte in alta, pentru ca eu sa nu o pot atinge", a declarat Mel Gibson in documentele oficiale.

"Am palmuit -o pe Oksana o singura data, in incercarea de a o aduce inapoi la realitate. Nu am lovit-o tare, incercam doar sa o sochez ca sa nu mai tipe si sa nu o mai scuture pe Lucia", a mai spus actorul.

Fosta iubita a lui Gibson a sustinut in fata magistratilor ca Gibson a lovit-o cu pumnul in repetate randuri si ca i-a spart doi dinti, acuzatii negate de actor.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea