Showbiz

#mel gibson #insala #nevasta

Mel Gibson isi insala nevasta la plaja

Mel Gibson a negat cu ceva timp in urma ca ar avea probleme in casnicie, insa noile fotografii surprinse de paparazzi langa resedinta vedetei din Costa Rica indica altceva. Actorul si regizorul australian a fost fotografiat in timp ce imbratisa cu foc o tanara care, cu siguranta, nu era sotia sa in varsta de 52 de ani, Robyn Moore , scrie dailymail.co.uk.

“Era aproape de apus si cei doi se jucau in valuri la mal. Apoi Mel a tras-o spre el, iar ea l-a imbratisat, apoi s-au sarutat pasional timp de cateva secunde”, a spus o sursa pentru ziarul britanic Daily Mail. Nu se stie insa cine este tanara misterioasa pe care Mel Gibson o tine in brate.

Mel Gibson detine o proprietate de 300 de acri in Costa Rica. Tot aici a gazduit-o si pe Britney Spears cand cantareata a avut celebra cadere nervoasa .

Nu se stie daca sotia lui Mel Gibson, Robyn Moore, l-a insotit pe sotul sau in Costa Rica. Moore este foarte rar vazuta in public. In septembrie anul trecut tabloidele au speculat ca Gibson ar avea o aventura cu o cantareata din Rusia in timp ce filma in Boston filmul The Edge of Darkness .

Mel este casatorit cu Robyn de 28 de ani si au impreuna sapte copii. In cazul unui divort, starul si-ar putea pierde mare parte din avere.

Urmareste trailerul filmului Apocalypto.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea