Showbiz

#mel gibson #divort #rusoaica #escapada

Mel Gibson - in pragul divortului din cauza unei rusoaice

Presa americana nu mai conteneste cu zvonurile despre un divort iminent intre Mel Gibson si sotia sa, , din cauza faptului ca aceasta s-a saturat de temperamentul vulcanic, excesul de al sotului si de aventurile sale extraconjugale.

Motivul principal pentru care doreste sa puna capat mariajului de 28 de ani cu actorul australian pare sa fie o rusoaica pe nume , care i-a sucit mintile lui Mel Gibson in ciuda faptului ca pe cei doi ii desparte o diferenta de varsta de un sfert de secol.

Potrivit site-ului stupidcelebrities.net, escapadele amoroase ale lui Gibson (52 ani) cu focoasa Oksana (28 ani) nu mai sunt un secret, asa ca sotia vedetei din Braveheart i-a dat un ultimatum faimosului sau sot. Daca acesta o va "face de ras" din nou, divortul nu mai poate fi ocolit.

Mel Gibson este binecunoscut pentru faptul ca este un catolic fanatic, care si-a construit propria capela in curtea resedintei sale, dar asta nu l-a impiedicat se pare, sa calce stramb. Actorul are sapte copii cu Robyn , iar fata sa cea mare are 28 de ani, aceeasi varsta ca si Oksana.

Reprezentantul starului australian a negat zvonurile cu privire la iminentul divort al actorului, afirmand ca zvonurile sunt “100% false”. In cazul in care sotia sa va intenta divort, Mel Gibson ar putea pierde 900 de milioane de dolari din avere.

Urmareste trailerul filmului The Singing Detective cu Mel Gibson.  



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea