Showbiz

#oksana #aventura #divort #mel gibson

Mel Gibson ar putea pierde jumatate din avere

Sotia lui Mel Gibson a intentat procesul de divort dupa ce actorul a fost surprins de paparazii pe o plaja alaturi de o tanara bruneta. Robyn Gibson va putea castiga jumatate din averea lui Mel Gibson, estimata la 900 de milioane de dolari.

Mariajul de 28 de ani al lui Mel Gibson s-ar putea duce pe apa sambetei, la fel si jumatate din averea lui. Cineastul detine pe langa alte proprietati si o biserica in Malibu, estimata la 40 de milioane de dolari si o insula in Fiji, in valoare de 15 milioane dolari.

Cuplul nu a semnat niciun contract prenuptial, iar ruptura celor doi a fost cauzata de relatia actorului cu mai tanara cantareata, rusoaica Oksana. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului The Edge of Darkness . Mel Gibson a negat insa ca ar avea o lagatura cu Oksana si a tinut sa mentioneze ca sunt doar colegi.

Mel Gibson a transmis prin intermediul unui comunicat ca el si sotia lui traiesc separati inca din august 2006. Mel si Robyn Gibson au impreuna sapte copii, doar unul dintre ei fiind minor. Conform documentelor legale, sotia lui Mel Gibson doreste custodia comuna si pensie alimentara . Avocata sa este Laura Wasser, care a avut clienti celebri precum Britney Spears, Angelina Jolie sau Kiefer Sutherland.

Mel Gibson va fi reprezentat de avocatul Robert Kaufman, a carui lista de celebritati este impresionanta: Jennifer Aniston, Jessica Simpson sau Reese Witherspoon.

Urmareste trailerul filmului Patimile lui Hristos, in regia lui Mel Gibson:



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul de Cinema

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea