Showbiz

Mel Gibson a lasat-o insarcinata pe tanara de 24 ani?

Oksana Pochepa, tanara de 24 ani, care a declarat acum cateva zile ca este iubita secreta a lui Mel Gibson (53 ani), a mai aruncat o bomba: este insarcinata.

Supranumita „Britney Spears a Rusiei”, Oksana a declarat presei americana ca asteapta copilul lui Mel, care, daca se dovedeste a fi adevarat, ar deveni tata pentru a 8-a oara.

Zvonul a inversunat-o si mai mult pe sotia lui Mel, Robyn , hotarata sa-l curete de bani pe acesta in urma divortului. Averea lui Gibson se ridica la suma de 1 miliard de dolari .

Robyn si Mel  au avut o casnicie de 28 ani preserata cu multe conflicte iscate in urma barfelor despre legaturile extraconjugale ale actorului.

Si Robyn nu este singura furioasa pe atitudinea fostul ei sot. La auzul vestii ca parintii lor divorteaza , cei 7 copii ai familiei Gibson s-au infuriat peste masura pe tatal lor de care nici nu mai vor sa auda.

Urmariti trailer-ul filmului We were soldiers/ Am fost candva soldati...si tineri cu Mel Gibson in rol principal

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul de Cinema

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea