Showbiz

#nud #fotografii #playboy #monden #spice girls #mel b #pop

Mel B isi vinde trupul pe bani putini

Mel B (ex Spice Girls), ajunsa la respectabila varsta de 33 ani de ani, este mai sexy ca niciodata. Nu demult, vedeta a devenit imaginea unei importante firme de lenjerie intima , iar acum artista este curtata de Playboy. Cantareata ar bate palma cu cei de la publicatia dedicata exclusiv adultilor, dar doar pentru un onorariu de 1 milion de lire sterline.

„E amuzant, dar si flatant, sa primesc aceasta oferta la 33 de ani. Acum sunt ocupata, insa ma voi gandi mult. Poate anul viitor si numai pentru un milion de lire sterline”, a recunoscut vedeta.

Intre timp, Mel B va fi in continuare imaginea firmei de lenjerie intima „ Ultimo ”, care va lansa o noua linie in curand. De asemenea, vedeta nu a uitat de prima ei iubire, muzica, si s-a inchis intr-un studio de inregistrari pentru a termina cel mai nou album al sau. Mai multe detalii despre acest material discografic vom afla in curand.

Mel B, pe numele sau complet Melanie Janine Brown, este o artista pop, de origine britanica, care si-a castigat faima datorita trupei Spice Girls, una dintre cel mai de succes formatii feminine ale tuturor timpurilor.

Lui Mel i-a ramas porecla de „Scary Spice”, data de presa britanica pentru atitudinea ei directa, felul extravagant de a se imbraca (de cele mai multe ori cu imprimeuri leopard) si coafura infoiata.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea