Showbiz

#megan fox #angelina jolie #admiratie

Megan Fox o admira pe Angelina Jolie

Megan Fox a marturisit ca o admira foarte mult pe Angelina Jolie si ca este o mare onoare pentru ea sa fie comparata cu celebra actrita, relateaza femalefirst.co.uk.
 
"Angelina este o persoana pe care o admir foarte mult. Este actrita mea favorita de la Hollywood. Imi place ca este o persoana incredibil de onesta si nu ii este frica sa fie ea insasi. Nu se teme sa fie ofensiva. Nu cere nimanui aprobare pentru ceea ce face in viata ei. Apreciez asta la Angelina. Ea iti spune exact ceea ce crede", a declarat actrita Megan Fox intr-un interviu.
 
Megan Fox a mai declarat si ca ar vrea sa fie iubita Angelinei Jolie. Actrita s-a despartit de curand de actorul Brian Austin Green si crede ca o relatie cu Angelina ar pune capat problemelor sale amoroase.
 
"De fiecare data cand pun capat unei relatii ma gandesc ca daca as fi iubita Angelinei Jolie , as fi fericita. O iubesc", a fost declaratia soc a actritei.
 
Megan Fox poate fi vazuta in curand in Film...Transformers: Revenge of the Fallen, unde interpreteza rolul Mikaela Banes, rol care a facut-o celebra. Filmul Transformers: Revenge of the Fallen se va lansa pe marile ecrane pe 19 iunie.

Urmareste trailerul filmului Transformers: Revenge of the Fallen:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea