Showbiz

#megan fox #refuza #rol #james bond

Megan Fox i-a dat cu flit lui Daniel Craig

Megan Fox , desemnata de mai toate publicatiile drept cea mai sexy femeie din lume, a dat cu piciorul ocaziei de a juca in noul film din seria Bond , relateaza contactmusic.com.

Actrita in varsta de 23 de ani a primit o oferta foarte tentanta din partea producatorilor francizei James Bond: sa joace rolul noii fete Bond in cea de-a 23-a parte a seriei. Vedeta din nu dorea sa fie doar noul accesoriu agatat de bratul agentului 007.

Se pare ca Megan Fox era interesata sa joace rolul negativ in noul Bond, dar dorinta ei nu a corespuns cu ideile producatorilor. De asemenea, actrita a negat recent zvonurile ca o va inlocui pe Angelina Jolie in seria Tomb Raider.

Megan Fox a fost propulsata la statutul de celebritate dupa ce a fost remarcata de regizorul Michael Bay care i-a oferit un rol in pelicula SF Transformers . De curand, ea a aparut si in continurea Revenge of the Fallen, dar si pe copertile ziarelor si revistelor din toata lumea.

Frumusica Megan s-a gandit probabil ca oricum este mai faimoasa decat James Bond, asa ca de ce ar accepta un rol secundar? Totusi, nu-i pare rau ca i-a dat cu flit lui Daniel Craig?

Urmareste trailerul filmului Transformers: Revenge of the Fallen cu Megan Fox:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea