Showbiz

#megan fox #catwoman #batman 3

Megan Fox este noua Catwoman in Batman 3

Megan Fox a fost aleasa pentru a intra in costumul celebrei Catwoman in partea a treia a noii serii Batman, anunta thesun.co.uk.

Actrita americana a fost aleasa de producatori pentru a interpreta rolul Selenei Kyle, o tanara timida si stearsa care se transforma insa in puternica si seducatoarea Catwoman.

Fanii faimosului personaj de benzi desenate nu sunt convinsi ca frumoasa Megan Fox va reusi sa atinga performanta lui Michelle Pfeiffer din filmul lui Tim Burton, Batman Returns (1991). O alta celebra actrita care a imbracat costumul lui Catwoman a fost Halle Berry in filmul omonim din 2004. Pelicula a fost insa un esec total, iar actrita a fost rasplatita cu Zmeura de aur pentru “prestatia” ei.

Batman 3 va fi regizat tot de Christopher Nolan, iar filmarile vor incepe anul viitor. Filmul va fi lansat in 2011 si ii va avea in rolurile principale tot pe Christian Bale si Michael Caine.

Urmareste trailerul filmului Jennifer’s Body, cea mai recenta productie cu Megan Fox pe afis:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea