Showbiz

Matthew Rhys - de la Edge of Love in Patagonia

, interpretul poetului Dylan Thomas din drama , va ajunge tocmai in Patagonia pentru urmatorul sau film, in regia britanicului .

Pelicula spune povestea unui cuplu de galezi de 30 si ceva de ani, care calatoreste in Argentina pentru a incerca sa reaprinda pasiunea in relatia lor. In acelasi timp, o femeie in varsta calatoreste in directia opusa, insotita de un tanar misterios . Filmul va fi un road-movie vorbit in galeza si spaniola si va urmari in paralel doua povesti.

Alaturi de Matthew Rhys in film va mai juca si Nia Roberts (Cashback). Scenariul productiei Patagonia a fost scris de Laurence Coriat (A Mighty Heart), iar filmarile vor debuta la inceputul anului viitor in Argentina .

Rhys detine unul din rolurile principale in drama The Edge of Love unde joaca alaturi de Sienna Miller, Keira Knightley si Cillian Murphy.

Trailer The Edge of Love


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea