Showbiz

#matthew mcconaughey #avocat #crima. suspect #the lincoln lawyer #ecranizare #bestseller

Matthew McConaughey - in apararea unui suspect de crima

Matthew McConaughey ia o pauza de la comediile romantice si trece la filme mai serioase. Actorul american va fi protagonistul thriller-ului the lincoln lawyer, anunta Variety.

In acest film, McConaughey il va interpreta pe Mickey Haller, un avocat desemnat sa apere un client bogat, fost suspect intr-o crima la care Haller lucrase cu ani in urma. The Lincoln Lawyer este ecranizarea bestseller-ului omonim scris de Michael Connolly si publicat in 2005.

Nu se cunoaste deocamdata numele regizorului si nici al altor actori din distributia filmului. Productia la The Lincoln Lawyer ar putea incepe chiar anul acesta.

Matthew McConaughey a jucat recent in comedia de succes Tropic Thunder, iar in curand va putea fi vazut alaturi de Jennifer Garner in comedia romantica Ghosts of Girlfriends Past.

ghosts of girlfriends past

Fotograful de celebritati Connor Mead apreciaza libertatea, distractia si femeile, fiind un burlac convins, care nu simte nici o remuscare atunci cand se desparte de mai multe iubite deodata prin intermediul unei conferinte telefonice.

Chiar atunci cand se parea ca acest afemeiat fara scrupule va reusi de unul singur sa ruineze petrecerea de nunta a fratelui sau mai mic pe nume Paul, incepe sa fie vizitat si hartuit de catre fantomele fostelor iubite parasite din trecut, prezent si viitor.

Urmareste trailerul filmului Ghosts of Girlfriends Past.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea