Showbiz

#ancheta #moarte #heath ledger #mary kate oshlen

Mary-Kate Olsen, chestionata pentru moartea lui Ledger

Desi se afla in floarea varstei si la inceput de cariera cinematografica, Heath Ledger a plecat dintre noi din cauza unei supradoze. Daca a fost descoperita cauza mortii, ramane de vazut cine i-a dat actorului narcoticele. Deocamdata toate privirile sunt indreptate catre actrita , care insa pretinde ca e nevinovata.

"In ciuda speculatiilor din partea tabloidelor, , am oferit guvernului informatii relevante, inclusiv faptele in ordine cronologica sau evenimentele legate de moartea domnului Ledger. Nu cunoastem sursa informatiilor aparute in mass-media, privind ancheta guvernamentala, dar acestea sunt incomplete si incorecte", a adaugat reprezentantul legal al actritei. Anterior, se precizase ca actrita va raspunde la intrebarile anchetatorilor federali doar daca i se va acorda imunitate .

Ramane de vazut daca vom afla vreodata adevarul in ceea ce priveste disparitia brusca a lui Heath Ledger. Dar ne intrebam daca ne va mai ajuta cu ceva acest lucru, fata de faptul ca s-a pierdut o valoare. O ancheta oricum nu ni-l mai poate da inapoi pe starul devenit celebru pentru rolul din Brokeback Mountain si care mai avea atatea de spus.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer Brokeback Mountain

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea