Showbiz

#film #thor #iron man #paramount pictures #marvel studios

Marvel produce, Paramount distribuie

Studiourile Paramount si Marvel au anuntat ca au incheiat o intelegere de termen lung, prin care Paramount va distrbui in lumea intreaga urmatoarele cinci filme produse de Marvel, potrivit Los Angeles Times.

Contractul este o prelungire a primei intelegeri realizata de Brad Grey, directorul general Paramount Pictures, si prevede distribuirea filmelor in intreaga lume. Intelegerea vine dupa succesul filmului Iron Man, care a avut incasari de peste 574 de milioane de dolari si care a adus companiei Paramount suma de 60 de milioane de dolari.

In schimbul drepturilor de distribuire in intreaga lume, Paramount a ales sa incaseze de la Marvel un onorariu de 8%, Mai mic cu doua procente fata de cel incasat din intelegerea distribuirii filmului Iron Man.

Vice presedintele Paramount Pictures, Rob Moore, a declarat ca sunt dispusi sa incaseze o suma mai mica datorita numarului mai mare de pelicule. Lucru care ar putea fi destul de profitabil pentru companie.

Cele cinci filme care urmeaza a fi lansate de catre Marvel Studios sunt: Iron Man 2 - 7 mai 2010, Thor - 16 Iulie 2010, the first avenger: captain america - 6 Mai 2011, The Avengers - 15 iulie 2011 si Iron Man 3.

"Paramount este un partener excelent si un distribuitor global remarcabil" a declarat David Maisel, Presedintele Marvel Studios. "Experienta noastra cu Iron Man, a demonstrat ca Paramount se poate ocupa de aceasta problema in asa maniera inat noi sa ne putem ocupa sa facem filme cat mai bune, pentru toate categoriile de spectatori."

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Iron Man, cu Robert Downey Jr. si Gwyneth Paltrow

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea