Showbiz

#marvel #supereroi #the avengers

Marvel a anuntat cine vor fi supereroii din The Avengers!

Studiourile Marvel au anuntat weekend-ul trecut, in cadrul Comic-Con-ului de la San Diego , completa a filmului The Avengers , care va avea premiera in 2012, scrie digitalspy.co.uk.

Anuntul Marvel a debutat cu un teaser trailer pentru Captain America , noul film in care rolul faimosului supererou este interpretat de Chris Evans. Prezentarea a continuat apoi cu distributia filmului Thor, pe al carui afis se vor regasi alte nume celebre: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Anthony Hopkins.

Samuel L. Jackson a fost cel care a anuntat distributia completa a blockbuster-ului The Avengers. In filmul regizat de Joss Whedon vom vedea o serie intreaga de vedete, dintre care pana acum fusesera anuntati doar Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Chris Evans si Robert Downey Jr.

Sambata, 24 iulie, la Comic-Con, Jackson a confirmat ca Jeremy Renner (The Hurt Locker) il va juca pe Hawkeye, in timp ce Mark Ruffalo va intra in pielea lui Bruce Banner/The Hulk.

“Am visat la asta toata viata. Aceasta distributie imi depaseste insa orice vis si vom face ceva extraordinar impreuna”, a spus Whedon la Comic-Con.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea