Showbiz

#video #privirile #decolteul #protejeze #femeile #invata #marion cotillard

Marion Cotillard invata femeile cum sa-si "protejeze" decolteul de privirile barbatilor (VIDEO)

marion cotillard s-a saturat ca barbatii sa priveasca numai in decolteul ei atunci cand ii vorbesc, asa ca a gasit metoda potrivita prin care sa-i educe pe acestia sa nu mai stea cu ochii atintiti spre pieptul ei: purtarea unei perechi de sani in miniatura…pe frunte.

Castigatoare a unui premiu Oscar pentru rolul din filmul La Vie en Rose, Marion Cotillard incearca sa arate femeilor cum pot fi educati barbatii incat sa se uite in ochii lor in timpul conversatiei si nu in decolteu . Astfel, actrita franceza a acceptat sa fie protagonista unui clip foarte graitor, intitulat Forehead tittaes, despre care spune ca este secretul frantuzoaicelor.

Clipul amuzant a fost difuzat chiar de 8 martie in SUA si a atras imediat atentia, mai ales ca Marion nu este singura celebritate care apare in el. Alaturi de Cotillard, mai apar Taraji P. Henson, Leslie Ann Warren si actorul William Fitchner.

Vezi clipul Forehead tittaes mai jos:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea