Showbiz

"Mariaj de Vegas" - o comedie cu lipici la romani

Comedia romantica Mariaj de Vegas / What Happens in Vegas a fost filmul la care au mers cei mai multi romani in weekend-ul trecut, reusind sa se claseze pe primul loc in box-office, cu incasari de 178.217 lei si 10.349 de spectatori.

Jones a ocupat pozitia a doua a clasamentului incasarilor, obtinand incasari de 221.427 de lei. La premiera, Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull a fost lider de box-office, cu incasari record de 352.191 de lei, cele mai mari obtinute de la inceputul anului de un film la lansare. In regia lui Steven Spielberg, cu Cate Blanchett si Harrison Ford in rolurile principale, filmul a avut premiera mondiala la sfarsitul lunii mai, la Festivalul de Film de la Cannes .

Pe locul al treilea in box office s-a aflat o alta premiera, Scapati-ma de mama/ Smother, cu incasari de 36.552 de lei si un numar de 2.127 de spectatori. Smother este tot o comedie romantica , cu Diane Keaton, Dax Shepard si Liv Tyler in rolurile principale, care spune povestea unui cuplu de tineri nevoiti sa faca fata faptului ca mama lui s-a mutat la ei in casa cu toti cei cinci caini ai sai.

Trailer What Happens in Vegas


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea