Showbiz

#mariah carey #muzica #diva #jurnalisti

Mariah Carey: "Jurnalistii sunt lenesi"

Mariah Carey spune ca si-a dat seama de ce media a catalogat-o drept " diva " - pentru ca toti jurnalistii sunt lenesi, informeaza showbizspy.com.

Cantareata a spus ca presa este de vina pentru ca este o persoana dificila si pretentioasa. Toti vor sa ii puna o eticheta, indiferent daca este adevarat sau nu.

"Cred ca toti jurnalistii sunt lenesi. De cand am aparut la show-ul Diva Live toata presa m-a catalogat asa. Mama mea, care a fost cantareata de opera, folosea acest cuvant ca un compliment . Cuvantul diva desemna o persoana cu foarte multa talent. Daca ne uitam acum in dictionar , diva este o persoana pretentioasa", a declarat Mariah Carey.

"Oamenilor le place sa iti puna o eticheta, iar pe mine m-au facut diva pentru ca am parul mare si port rochii stramte pe scena. Asta nu inseamna ca sunt o persoana dificila sau rea. De multe ori se spune despre mine ca am pretentii exagerate atunci cand ma cazez intr-un hotel. Nu este adevarat. Tot ce imi doresc este sa dorm bine", a mai declarat Mariah Carey.

Mariah Carey - I stay in love:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea