Showbiz

#palms springs #festival #debut #premiu #mariah carey

Mariah Carey - debut actoricesc premiat la Palm Springs

Mariah Carey va fi premiata cu trofeul pentru “cel mai bun debut” la cea de-a 21-a editie a Festivalului International de Film de la Palm Springs , scrie Variety.

Se pare ca Mariah Carey i-a impresionat pe critici cu performanta actoriceasca din drama Precious si va fi distinsa cu premiul pentru debut in luna ianuarie. Cantareata si uneori actrita, Carey a strabatut un drum lung de la rolul din Glitter pana la cel de asistenta sociala din pelicula lui Lee Daniels.

“Suntem incantati sa acordam premiul pentru debut extraordinarei Mariah Carey, care ne-a demonstrat cat este de versatila”, a spus presedintele festivalului Harold Matzner. “Pentru rolul Ms. Weiss din Precious , Mariah s-a transformat dintr-o super vedeta a muzicii intr-o asistenta sociala dura”, a mai explicat Matzner alegerea cantaretei pentru premiul de debut.

Mariah Carey se alatura astfel unei serii de actrite foarte talentate care au castigat in trecut acest premiu, printre care Jennifer Hudson si Marion Cotillard, ambele distinse apoi cu un premiu Oscar. Cine stie, poate Mariah ii va impresiona si pe membrii Academiei Americane de Film si ne va face o surpriza la Oscarurile din 2010.

Urmareste trailerul filmului Precious cu Mariah Carey:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea