Showbiz

#electro

Margo deschide show-ul lui ATB din Mamaia

 
Margo, cea mai tanara < class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/dj" title="dj"> DJ -ita a agentiei FWD se va afla pentru prima data in postura DJ de warmup la un eveniment care-l are invitat pe ATB. Evenimentul de sambata, 19 iulie, din clubul Gossip Mamaia, va incepe de la ora 22, Margo in spatele pupitrului.

Margo s-a nascut in Bucuresti acum 22 de ani. Este DJ-ita foarte tanara cu foarte mult talent. A inceput cu dorinta de a studia pianul la 5 ani si a continuat mai tarziu ca eleva a Liceului de Muzica “George Enescu”, sectia pian principal.

De la muzica clasica la muzica electronica

+.+-=-+.+ -+.-+=+-.+- Continuand sa acumuleze cunostiinte din domeniul muzicii clasice, inevitabil a intervenit, mai intai, curiozitatea si apoi pasiunea pentru muzica electronica.

Dupa o documentare ampla prin cluburile bucurestene si din tara a hotarat sa se apuce serios de treaba. Pentru ca si-a dorit sa fie un DJ cu “acte in regula”, a inceput cu notiunile elementare in cadru unei scoli de DJ, la foarte scurt timp obtine o residenta la Amnesia Mamaia.

In paralel s-a facut remarcata pe latura tech mixand aproape zilnic in timpul verii pe plaja la Café del Mar in Mamaia, si chiar starnind curiozitatea unor DJ-i straini ca David Oliver din Austria si Outwork. A urmat Gossip Mamaia, Beach, Cotton Club din Constanta, Spider, si in toamna lui 2007 o scurta rezidenta la Gossip Bucuresti, dupa care a inceput colaborarea cu Forward Agency.

Urmeaza giguri in cluburile bucurestene Kado, Nagual, Gossip, Studio Martin, si petreceri de afterhours organizate de Nights.Ro si LoveEvents, warm-up-uri pentru Optick, Adrian Eftimie, Marika, Rosario Internullo, Pagal.

Datorita prestatiei tot mai apreciate a fost invitata sa mixeze in deja celebra emisiune a lui DJ Optick, Next Level, OneGuest la ONE FM, Sensation Live la Radio PRO B etc.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea