Showbiz

#marcel iures #hbo #serial

Marcel Iures va juca intr-un serial produs de HBO

Cel mai cunoscut roman de la Hollywood, , va interpreta rolul principal intr-un serial produs integral in Romania de HBO Central Europe dupa un format de succes din SUA si din Israel.

HBO Central Europe a inceput deja filmarile la Bucuresti pentru serialul , al carui scenariul este scris in limba romana, iar productia este asigurata de compania locala Film Factor.

Fiecare episod al serialului se va concentra pe cate o sesiune de terapie, patru sedinte individuale intre psihiatru (, si l-a avut in rol principal pe actorul Gabriel Byrne. In Treatment a avut parte de cronici positive si a primit Globul de Aur pentru Cel mai bun actor in rol principal.

Marcel Iures a jucat in productii desul de importante de la Hollywood, printre care: The Peacemaker, unde i-a avut colegi pe George Clooney si Nicole Kidman sau Mision Impossible cu Tom Cruise. Ultima mare productie hollywoodiana in care l-am putut vedea (cine l-a recunoscut) a fost Pirates of the Caribbean: At World's End, unde a interpretat rolul capitanului Chevalle.

Trailer Pirates of the Caribbean: At World's End

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea