Showbiz

#film #regizor #marc webb #spider-man 4

Marc Webb va regiza Spider-Man 4

Reprezentantii studiourilor Columbia Pictures au confirmat marti ca Marc Webb este cel care va regiza cea de-a patra parte a francizei Spider-Man, informeaza hollywoodinsider.ew.com.
 
Marc Webb ocupa astfel locul ramas vacant dupa plecarea lui Sam Raimi, regizorul primelor trei pelicule din seria Spider-Man. Webb este cel care care a regizat comedia romantica  (500) Days of Summer si totodata regizorul unor videclipuri Green Day sau 3 Doors Down
 
La inceputul acestui an, cei de la Columbia au anuntat amanarea noului Spider-Man pana in 2012, si totodata un “nou capitol”.  Astfel,  Spider-Man 4 va avea o noua poveste, un nou regizor si o noua distributie.
 
Deocamdata nu se stie cine va interpreta rolul lui Peter Parker, alter ego-ul justitiarului Spider-Man. Printre numele vehiculate pana acum se numara Robert Pattinson si Michael Cera. Cele mai noi zvonuri il nominalizeaza pe Jim Sturgess (Across the UniverseCrossing Over21) drept candidat cu sanse mari la rolul principal din Spider-Man 4.
 
Urmareste mai jos trailerul filmului (500) Days of Summer, film lansat in 2009 si regizat de Marc Webb:
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea