Showbiz

#los angeles #critici #premiat #the hurt locker #2010 #oscar

Maraton Oscar 2010: The Hurt Locker premiat de Asociatia Criticilor din L.A.

Drama de razboi The Hurt Locker a fost favoritul Asociatiei Criticilor de Film din Los Angeles la ceremonia de duminica, 13 decembrie. Pelicula regizata de Kathryn Bigelow a primit cele mai importante trofee ale galei: cel mai bun Film... cel mai bun regizor.

The Hurt Locker, care a participat in selectia oficiala a unor festivaluri de film, precum Venetia si Toronto, se contureaza incet, dar sigur drept unul dintre filmele favorite la cateva premii Oscar in 2010.

Regizoarea Kathryn Bigelow are mari sanse sa plece acasa cu statueta pentru cel mai bun regizor, presa de specialitate pronosticand deja o infruntare intre autoarea lui The Hurt Locker si fostul sot, celebrul James Cameron, daca acesta din urma va fi nominalizat pentru Avatar.

In cadrul galei Asociatiei Criticilor de Film din Los Angeles, Jeff Bridges (Crazy Heart) a castigat premiul pentru cel mai bun actor, la care mai fusese nominalizat si Colin Firth. Cea mai buna actrita a fost desemnata Yolande Moreau pentru rolul sau din pelicula Seraphine. La categoria cel mai bun actor in rol secundar, invingator a iesit Christoph Waltz, colonelul sadic si poliglot din Inglourious Basterds, iar Mo’Nique a fost aleasa cea mai buna actrita in rol secundar pentru rolul din Precious.

La ceremonie desfasurata ieri seara, 13 decembrie, au mai fost premiate productii precum District 9, Up in the Air, The White Ribbon si Fantastic Mr. Fox.

Urmareste trailerul filmului The Hurt Locker:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea