Showbiz

#rock #pop #alte-genuri #festival #b`estfest #aftershock #manowar #muzica

Manowar - prima confirmare la B`estfest 2009

Deja celebrul festival B`ESTFEST , ajuns la a 3-a editie, va avea loc in anul 2009, in complexul Romexpo din Bucuresti, in zilele 2, 3, 4 si 5 iulie. Evenimentul se va incheia ca de obicei cu B`ESTFEST , dedicat fanilor muzicii rock, care va avea drept cap de afis legendara trupa de heavy-metal, .

Compusa in prezent din Eric Adams, Joey DeMaio, Scot Columbus si Karl Logan, Manowar este una dintre cele mai semnificative nume ale genului heavy-metal si, conform Guinness Book of World Records 1984, „cea mai zgomotoasa trupa din lume”.

Manowar a lansat, pe parcursul a mai bine de un sfert de secol, 10 albume de studio, 3 albume live, cat si numeroase single-uri, EP-uri, DVD-uri si compilatii atragandu-si un numar impresionant de fani dedicati (numiti "Manowarriors"sau " ").

Primul album al trupei, “Battle Hymns”, a iesit pe piata in 1982. Acesta a fost urmat, un an mai tarziu de “Into Glory Ride”, material ce marcheaza si venirea lui Scott Columbus la tobe. Chitaristul Karl Logan s-a alaturat trupei in 1994, inainte de lansarea celui de-al optulea album Manowar,  “Louder Than Hell”.

Cel mai recent album de studio Manowar, “Gods of War”, a fost lansat la inceputul anului 2007, fiind primul dintr-o serie de materiale dedicate zeilor razboiului din diferite mitologii. “Gods of War” este construit in jurul lui Odin, divinitate suprema si initial zeu al razboiului in mitologia nordica.

Abonamentele de trei zile pentru festivalul B`ESTFEST, valabile pentru zilele de 2, 3 si 4 iulie vor fi disponibile incepand cu 3 noiembrie. Acestea vor putea fi achizitionate contra sumei de 270 lei de pe siteul www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta.

Tichetele pentru B’ESTFEST AFTERSHOCK vor fi disponibile in doua categorii de pret, in functie de pozitia fata de scena: 100 de lei si 150 de lei (Zona A, din fata scenei), in Zona A accesul copiilor sub 12 ani fiind strict interzis.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea